Vihdoinkin se tapahtuu - aloitan oman kokkausblogini!

Olen aina pitänyt leipomisesta ja hiljattain olen myös innostunut kokkaamisesta. Eksyin täysin vahingossa kesällä 2007 Ullan Elämä makeaksi - blogiin MTV3:n sivuilta. Suuni loksahti lattiaan lukiessani (lue: ahmiessani silmilläni) ihania ja ihmeellisiä leivonnaisia ja varsinkin mahtavia fantasiakakkuja! En voinut uskoa, kuinka upeita juttuja marsipaanista sai tehtyä. Selasin koko blogin saman tien kerralla läpi.

Pikkuhiljaa aloin tutkia myös muita blogeja. Tykästyin hirveästi Kinuskikissan blogiin, joka on kuin oppikirjani täydellisten vinkkien ja vaihekuvien takia. Myös Makunautintoja Mimmin keittiöstä sekä Pullahiiren leivontanurkka kuuluvat blogeihin, jotka on pakko tarkistaa ainakin kerran päivässä :)

Olen aina ollut ns. normaalileipoja, en ollut koskaan aiemmin koskenutkaan marsipaaniin, kuullutkaan vaahtokarkkikuorrutteesta tai tehnyt moussetäytteitä täytekakkuihin! Ihanaa mitä kaikkea uutta olenkaan oppinut.

Tästä alkaa nyt oma blogini, yritän päivitellä sitä silloin tällöin. Aina kun ei tule kaikista leivonnaisista otettua kuvia, mutta parhaani yritän :)